ROMÂNIA BREAKING NEWS

Bucureștenii sunt solidari cu protestatarii din Kiev!

Bucuresti solidar cu UcraineniiCâteva zeci de persoane s-au adunat azi 27 ianuarie în Piața Universității, în semn de solidaritate cu manifestanții din capitala Ucrainei.

Bucureștenii sunt solidari cu cetățenii ucraineni care luptă pe  pentru libertate și respectarea drepturilor fundamentale ale omului.

„Solidaritate cu protestatarii de pe Euromaidan!

Ne exprimăm suportul față de protestatarii pașnici din maidan și condamnăm măsurile autoritare ale statului împotriva propriilor cetățeni, încălcarea flagrantă a drepturilor omului și ne desolidarizăm ferm de fortele extremiste care actionează printre demonstranți și instigă la confruntări violente.

Facem apel către Consiliul UE, guvernele statelor membre, pentru a contribui la medierea dialogului și la soluționarea pașnică a acestui conflict”, se arată pe pagina oficială a evenimentului.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.