Breaking News! Dorin Chirtoacă se casătorește! „Noi am facut Unirea dintre noi doi. Acum noi cu totii trebuie sa facem Unirea …cu Tara Mama, Romania”

Dorin Chirtoaca a cerut-o in casatorie pe Anisoara Loghin. Prezentatoarea Pro TV a spus „DA!” – GALERIE FOTO

Dorin Chirtoaca a cerut-o in casatorie in aceasta seara, de pe scena din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, pe aleasa inimii sale, jurnalista Anisoara Loghin.

„Vreau sa va spun ca romanul din mine s-a desteptat cu adevarat. Si acum ori niciodata, vrea sa-mi croiesc o alta soarta, la care sa nu se inchine nimeni, dar de care sa ne bucuram cu totii, si de care sa va bucurati fiecare in parte, cand veti face acelasi lucru. Vreau sa ma casatoresc!”.

„Vreau sa cer mana domnisoarei pe care o iubesc. O cheama Anisoara si este cea mai frumoasa, cea mai ducle si cea mai desteapta fata pe care am cunoscut-o vreodata. Dar si cu caracter, si cu vointa, si cu principii, asa cum va doresc pentru fiecare din voi sa aveti. Anisoara, te rog sa urci pe scena cu mine”, a spus primarul capitalei de pe scena din centrul Chisinaului.

Odata ajunsa pe scena alaturi de Dorin Chirtoaca, multimea a inceput sa exclame „Amar”, dupa care la intrebarea „Vrei sa fii sotia mea?” prezentatoarea Pro TV a avut un singur raspuns – „Da”.

„Noi am facut Unirea dintre noi doi. Acum noi cu totii trebuie sa facem Unirea cea mare. Unirea cu Tara Mama, Romania. Si atunci vom fi cu totii fericiti intr-un stat, cu o singura lege. La multi ani limba romana, la multi ani tuturor! Va multumim”.

Editat și publicat de Lena Captari / Flux News MDromaniabreakingnews.ro / sursa:protv.md

Citește și „Șoc matrimonial nistrean! Așa zisa republică nistreană (separatistă) o va avea în curând pe Nina Ștanski drept „primă doamnă”. Se căsătorește cu Evghenii Șevciuk, pretinsul președinte nistrean”