ROMÂNIA BREAKING NEWS

Breaking News! Dorin Chirtoacă se casătorește! „Noi am facut Unirea dintre noi doi. Acum noi cu totii trebuie sa facem Unirea …cu Tara Mama, Romania”

Breaking News! Dorin Chirtoacă se casătorește! „Noi am facut Unirea dintre noi doi. Acum noi cu totii trebuie sa facem Unirea …cu Tara Mama, Romania”

Dorin Chirtoaca a cerut-o in casatorie pe Anisoara Loghin. Prezentatoarea Pro TV a spus „DA!” – GALERIE FOTO

Dorin Chirtoaca a cerut-o in casatorie in aceasta seara, de pe scena din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, pe aleasa inimii sale, jurnalista Anisoara Loghin.

„Vreau sa va spun ca romanul din mine s-a desteptat cu adevarat. Si acum ori niciodata, vrea sa-mi croiesc o alta soarta, la care sa nu se inchine nimeni, dar de care sa ne bucuram cu totii, si de care sa va bucurati fiecare in parte, cand veti face acelasi lucru. Vreau sa ma casatoresc!”.

„Vreau sa cer mana domnisoarei pe care o iubesc. O cheama Anisoara si este cea mai frumoasa, cea mai ducle si cea mai desteapta fata pe care am cunoscut-o vreodata. Dar si cu caracter, si cu vointa, si cu principii, asa cum va doresc pentru fiecare din voi sa aveti. Anisoara, te rog sa urci pe scena cu mine”, a spus primarul capitalei de pe scena din centrul Chisinaului.

Odata ajunsa pe scena alaturi de Dorin Chirtoaca, multimea a inceput sa exclame „Amar”, dupa care la intrebarea „Vrei sa fii sotia mea?” prezentatoarea Pro TV a avut un singur raspuns – „Da”.

„Noi am facut Unirea dintre noi doi. Acum noi cu totii trebuie sa facem Unirea cea mare. Unirea cu Tara Mama, Romania. Si atunci vom fi cu totii fericiti intr-un stat, cu o singura lege. La multi ani limba romana, la multi ani tuturor! Va multumim”.

Editat și publicat de Lena Captari / Flux News MDromaniabreakingnews.ro / sursa:protv.md

Citește și „Șoc matrimonial nistrean! Așa zisa republică nistreană (separatistă) o va avea în curând pe Nina Ștanski drept „primă doamnă”. Se căsătorește cu Evghenii Șevciuk, pretinsul președinte nistrean”

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: