BREAKING NEWS: Atac masiv al Rusiei cu rachete de croazieră din Marea Mediterană asupra țintelor ISIL din Siria

Ministerul rus al Apărării a anunțat un masiv atac asupra obiectivelor Daesh din regiuea Deir ez-Zor, pe fondul acțiunii determinate a armatei siriene de a distruge forțele teroriștilor și de a-i scoate afară din provincie informează romaniabreakingnews.ro citând un comunicat dat de Ministerul Rus al Apărării pe contul oficial de twitter.

Potrivit sursei citate, „la 31 octombrie 2017, submarinul«Veliky Novgorod,» aflat în imersiune în Marea Mediterană a lansat un tir masiv cu rachete de croazieră spre țintele ISIL, lovind, obiective din provincia Deir ez provincia Zor din estul Mării Mediterane“ , în conformitate cu declarația Ministerului Apărării rus, datăt marți 1 noiembrie 2017.

Ca urmare a tirului cu rachete de croazieră, au fost distruse trei posturi de comandă controlate de teroriști, o zonă în care se aflau fortificații ale militanților islamiști, vehicule blindate din dotare precum și un mare arsenal de arme și muniții. Potrivit sursei citate, distrugerea lor a fost confirmată de avioanele de recunoaștere.