ROMÂNIA BREAKING NEWS

BREAKING NEWS: Atac masiv al Rusiei cu rachete de croazieră din Marea Mediterană asupra țintelor ISIL din Siria

BREAKING NEWS: Atac masiv al Rusiei cu rachete de croazieră din Marea Mediterană asupra țintelor ISIL din Siria

Ministerul rus al Apărării a anunțat un masiv atac asupra obiectivelor Daesh din regiuea Deir ez-Zor, pe fondul acțiunii determinate a armatei siriene de a distruge forțele teroriștilor și de a-i scoate afară din provincie informează romaniabreakingnews.ro citând un comunicat dat de Ministerul Rus al Apărării pe contul oficial de twitter.

Potrivit sursei citate, „la 31 octombrie 2017, submarinul«Veliky Novgorod,» aflat în imersiune în Marea Mediterană a lansat un tir masiv cu rachete de croazieră spre țintele ISIL, lovind, obiective din provincia Deir ez provincia Zor din estul Mării Mediterane“ , în conformitate cu declarația Ministerului Apărării rus, datăt marți 1 noiembrie 2017.

Ca urmare a tirului cu rachete de croazieră, au fost distruse trei posturi de comandă controlate de teroriști, o zonă în care se aflau fortificații ale militanților islamiști, vehicule blindate din dotare precum și un mare arsenal de arme și muniții. Potrivit sursei citate, distrugerea lor a fost confirmată de avioanele de recunoaștere.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: