ROMÂNIA BREAKING NEWS

Bravo România! Bravo Voltaj! România s-a calificat în finala Eurovizion

Bravo România! Bravo Voltaj! România s-a calificat în finala Eurovizion

Trupa Voltaj, reprezentanta României, s-a calificat în finala Eurovision ce se va desfășura sâmbătă, la Viena. Voltaj a intrat pe poziția a 15-a în prima semifinală a EUROVISION Song Contest, care a avut loc marți seară. Eduard Romanyuta, reprezentantul Republicii Moldova, a intrat primul în concurs în aceeași semifinală.

Țările calificate în finala concursului:

Albania

Armenia

Rusia

România

Ungaria

Grecia

Estonia

Georgia

Serbia

Belgia

Ediția din 2015 a concursului Eurovision va fi difuzată pentru prima dată în istoria de 60 de ani a acestei competiții muzicale în lumea întreagă, pe internet, în direct, pe canalul oficial de pe YouTube dedicat evenimentului, informează site-ul revistei Rolling Stone.

Prima semifinală a concursului Eurovision 2015 a fost difuzată în România, în direct de pe scena Wiener Stadthalle, la TVR 1, TVR HD, TVRi și online, pe www.tvrplus.ro.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: