ROMÂNIA BREAKING NEWS

Bombă! Plan secret FSB? Capul lui Putin ar putea cade! Un al „Putin”, FSB-ist ar putea să-i ia locul

Serviciul secret rus, din interiorul caruia provine actualul presedinte al Rusiei Vladimir Putin, pregătește un plan de înlocuire a întregii conduceri a Rusiei cu “figuri politice noi“, scrie jurnalistul rus de opoziție Alexandr Sotnik, care citeaza surse proprii din cadrul FSB.

După eșecurile politicii sale externe și interne, în ciuda dezmațului propagandei în mass-media rusă, capii de la Lubianka (sediul FSB – n.r.) stiu clar: este timpul pentru o urgenta “schimbare de portret“,” – scrie Sotnik pe pagina sa de pe Facebook.

Potrivit lui, ultimul esec al lui Putin (vizita la summitul G20 – n.r.) a convins în cele din urmă “biroul” ca este nevoie de o “restartare grabnica a sistemului”.

“Din păcate, nu am detalii cu privire la planul propriu-zis. Dar sunt convins că, în viitorul apropiat, vom asista la o “schimbare a pachetului cu carti de joc” de la Kremlin” – spune jurnalistul, subliniind că deja sunt pregătiți viitorii “jucători de poker promitatori“, care sa preia conducerea.

Țării și lumii îi va fi dezvăluit noul “politician luminos și promițător, capabil să sugrume hidra corupției“, va fi un FSB-ist “cu față umană“,” – spune jurnalistul.

“Pentru sistemul auto-reproductiv al FSB nu exista oameni intangibili, iar Putin nu este un “geniu indispensabil“. Mai ales ca el s-a dovedit deja a fi un om de nimic la fel de slab si predispus la vicii” – afirmă Sotnik, facand aluzie la alte “resetari de sistem” din istoria recenta a Rusiei – Andropov, Gorbaciov-Eltin.

Putin-itoghi

Afis în Rusia: “Putin, pleacă”

Prima încercare “a serviciilor” de a pune mana pe puterea absoluta a fost dejucata odata cu arestarea lui Beria. Arestarea a fost condusa de mareșalul Jukov, iar generalul de razboi Batitsky a fost cel care a facut “tragerea de control“. Insa, atunci, in tara existau generali care au mirosit la propriu praf de pusca. Astazi, Kremlinul duce lipsa de astfel de generali, iar caracatita de la Lubianka a cuprins în rețeaua sa nociva întreaga țară, stranguland-o în brațele sale puternice. Din păcate, în această situație, proiectul “noului Spets-Prezident” devine foarte realist“, -scrie jurnalistul.

Sotnik spune ca nu cunoaste numele noului pretendent la președinția Rusiei.

Numele omului nu mi-a fost comunicat. Mi-au spus doar că nu este batran, este un colonel care ar trebui sa se retraga și care în iarna anului 2014 a fost la Soci, unde a fost responsabil pentru securitatea Jocurilor Olimpice. Acesta, împreună cu alti candidați “cu seriozitate se pregăteste pentru preluarea președinției“, “- dezvaluie în secret Alexandr Sotnik.

Sursa: paginaderusia.ro prin R.B.N. Press

Documentar (limba rusă)  Криминальная Россия. Путин. (Rusia Criminală – Putin)

Alegeri R. Moldova

728x90albastru

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.