ROMÂNIA BREAKING NEWS

Bernie Sanders candidat la președinția SUA: „inaccepabil ca viteza la internet în România să fie mai mare ca în toată America”.

Bernie Sanders candidat la președinția SUA: „inaccepabil ca viteza la internet în România să fie mai mare ca în toată America”.

Senatorul Bernie Sanders, participant în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la alegerile prezidențiale din SUA, a făcut referire la București pentru a scoate în evidență faptul că în Statele Unite viteza conexiunilor de internet este inacceptabil de mică. În majoritatea topurilor, România se găsește în primele zece poziții după viteza conexiunilor la internet, în timp ce SUA stă mai rău.

„Accesul la internetul de mare viteză nu mai este un lux. Este esențial ca America rurală să fie conectată și să facă afaceri cu restul lumii”, spune senatorul. „În prezent, oamenii care trăiesc în București, România au acces la internet mai rapid decât majoritatea celor din SUA. Este inacceptabil și lucrurile trebuie să se schimbe”, spune Sanders, într-o postare pe Twitter.

Sanders luptă cu Hillary Clinton pentru nominalizarea la cursa prezidențială din partea Partidului Democrat, însă după Super Tuesday Clinton a câștigat teren, obținând mai multe voturi în șapte din 11 state.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: