ROMÂNIA BREAKING NEWS

Béla Kovács, europarlamentar Jobbik, riscă între 2 și 8 ani închisoare pentru spionaj în favoarea Rusiei

Béla Kovács, europarlamentar Jobbik, riscă între 2 și 8 ani închisoare pentru spionaj în favoarea Rusiei

Béla Kovács, europarlamentar maghiar, membru al partidului de extremă dreaptă – Jobbik, este cercetat de Procuratura Generală a Ungariei pentru spionaj în favoarea Rusiei.

Parlamentul European i-a ridicat imunitatea lui Béla Kovács din  14 oct. 2015,  banuit fiind  de contacte cu persoane din serviuciul rusesc de informații înca din anul 2010.

Conform afirmațiilor Procurorului General al Ungariei ancheta ar trebui finalizată pâna pe 20 decembrie.

În cazul confirmării acuzelor și trimiterea în fata instantei, Covaci riscă o pedeapsă  cu închisoarea între 2 și 8 ani.

Publicat de Marian CLENCIU – romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: