ROMÂNIA BREAKING NEWS

Băsescu, Kliciko și Saakashvili invitați la lansarea candidaților PLDM – R. Moldova

Președintele României, Traian Băsescu ar putea participa duminică la ceremonia de lansare a candidaților liberal-democrați în campania electorală. Potrivit unor surse ale portalului deschide.md, înaltului demnitar i-a fost expediată o invitație oficială, însă acesta nu și-a confirmat deocamdată participarea.

Nici reprezentanții serviciului de presă al președinției de la București, nu ne-au putut confirma dacă va veni, sau sau nu Băsescu la Chișinău. Motivul invocat a fost faptul că încă nu a fost întocmită o agendă a președintelui pentru ziua respectivă.

Sursele portalului nostru mai spun că o invitație similară ar fi primit și președintele Georgiei, Mihail Saakașvili și primarul de Kiev, Vitalii Kliciko, ambii aflați demult timp în relații de prietenie cu liderul PLDM, Vlad Filat.

Am încercat să obținem o confirmare de la reprezentanții biroului de presă ai primăriei de la Kiev, însă nici agenda edilului ucrainean nu a fost definitivată deocamdată.

De cealaltă parte, vicepreședintele PLDM, Valeriu Streleț ne-a spus că nu cunoaște nimic despre astfel de invitații, însă nu exclude faptul că liberal-democrații s-ar putea pomeni cu asemenea surprize.  (Sursa: Deschide.md)

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.