ROMÂNIA BREAKING NEWS

Băsescu, Kliciko și Saakashvili invitați la lansarea candidaților PLDM – R. Moldova

Președintele României, Traian Băsescu ar putea participa duminică la ceremonia de lansare a candidaților liberal-democrați în campania electorală. Potrivit unor surse ale portalului deschide.md, înaltului demnitar i-a fost expediată o invitație oficială, însă acesta nu și-a confirmat deocamdată participarea.

Nici reprezentanții serviciului de presă al președinției de la București, nu ne-au putut confirma dacă va veni, sau sau nu Băsescu la Chișinău. Motivul invocat a fost faptul că încă nu a fost întocmită o agendă a președintelui pentru ziua respectivă.

Sursele portalului nostru mai spun că o invitație similară ar fi primit și președintele Georgiei, Mihail Saakașvili și primarul de Kiev, Vitalii Kliciko, ambii aflați demult timp în relații de prietenie cu liderul PLDM, Vlad Filat.

Am încercat să obținem o confirmare de la reprezentanții biroului de presă ai primăriei de la Kiev, însă nici agenda edilului ucrainean nu a fost definitivată deocamdată.

De cealaltă parte, vicepreședintele PLDM, Valeriu Streleț ne-a spus că nu cunoaște nimic despre astfel de invitații, însă nu exclude faptul că liberal-democrații s-ar putea pomeni cu asemenea surprize.  (Sursa: Deschide.md)