ROMÂNIA BREAKING NEWS

Basarabia 1918-2018 Provocări la adresa României privind Unirea – Conferință la București

Basarabia 1918-2018 Provocări la adresa României privind Unirea – Conferință la București

Asociaţia Studenților la Istorie „Dacia” din București, organizează în cadrul Facultății de Istorie, cu sprijinul Asociației Culturale Pro Basarabia și Bucovina, conferința „Basarabia 1918-2018 Provocări la adresa României privind Unirea”. Evenimentul are loc sub egida Alianței Pentru Centenar și se va desfășura vineri, 17.11.2017, la ora 12:00, la Facultatea de Istorie, în Amfiteatrul Iorga, etaj 1.

Potrivit organizatorului principal, Asociaţia Studenților la Istorie „Dacia”, se va pune în discuție dificultățile peste care România a trebuit să treacă pentru Unirea cu Basarabia cât și despre obstacolele pe care Țara le înfruntă în prezent în vederea înfăptuirii aceluiași Ideal..

Conferința este susținută de Conf. Univ. Dr. Marius Diaconescu, istoric, și se dorește a fi o provocare la o dezbatere deschisă, despre propagandă și realism politic în problema Reunirii Basarabiei, cu accent pe rolul Rusiei, Ucrainei Ungariei și Turciei. Vor răspunde „provocării” Ioan Negrei, Vlad Bilețchi și George Simion.

Mai multe detalii se pot obține de la paginea Evenimentului creată de organizatori pe facebook:

Basarabia 1918-2018 Provocări la adresa României privind Unirea

https://www.facebook.com/events/541944532819092/

 

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: