ROMÂNIA BREAKING NEWS

Bârna din ochiul (Hun)gariei! „România, statul islamic al UE în sec XXI”

Bârna din ochiul (Hun)gariei! „România, statul islamic al UE în sec XXI”

Aproximativ 500 de persoane, care au participat marti, in Piata Eroilor din Budapesta, la un miting de comemorare a executiei unor martiri secui la 10 martie 1854, au adoptat o petitie prin care ii cer lui Victor Ponta sa demareze negocieri cu privire la statutul Tinutului Secuiesc.

N.R. România Breaking News: Un vechi proverb românesc… „Vede paiul din ochiul altuia, dar nu vede bârna din ochiul său”. Cât despre paiul din ochiul românesc, …România, model de urmat! Minoritățile beneficiază de discriminare pozitivă. Acest lucru nu se întâmplă în toată Europa – Klaus Iohannis

Participantii la miting au protestat, totodata, fata de interdictia impusa de primarul din Targu Mures de a organiza un eveniment similar in orasul romanesc, relateaza MTI.

Arpad Gyorgy-Mozes (foto), liderul Societatii pentru Tinutul Secuiesc, a declarat la domonstratie ca secuilor din Romania li s-a interzis dreptul la libera exprimare.

El a denuntat o incercare din partea autoritatilor romane de a distruge mostenirea arhitectonica a secuilor.

Liderul maghiar a declarat ca Romania este Statul Islamic al Uniunii Europene.

Romania este Statul Islamic al Uniunii Europene in secolul XXI„, a apreciat Arpad Gyorgy-Mozes.

El a apreciat ca autoritatile romane „decapiteaza” saptamanal drepturile la libera intrunire, de exprimare si la „identitate nationala” a maghiarilor din Romania.

Pentru mai mult, vizionează video pe Ziare.com

Sursa: Ziare.com prin România Breaking News

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: