ROMÂNIA BREAKING NEWS

Bârna din ochiul (Hun)gariei! „România, statul islamic al UE în sec XXI”

Bârna din ochiul (Hun)gariei! „România, statul islamic al UE în sec XXI”

Aproximativ 500 de persoane, care au participat marti, in Piata Eroilor din Budapesta, la un miting de comemorare a executiei unor martiri secui la 10 martie 1854, au adoptat o petitie prin care ii cer lui Victor Ponta sa demareze negocieri cu privire la statutul Tinutului Secuiesc.

N.R. România Breaking News: Un vechi proverb românesc… „Vede paiul din ochiul altuia, dar nu vede bârna din ochiul său”. Cât despre paiul din ochiul românesc, …România, model de urmat! Minoritățile beneficiază de discriminare pozitivă. Acest lucru nu se întâmplă în toată Europa – Klaus Iohannis

Participantii la miting au protestat, totodata, fata de interdictia impusa de primarul din Targu Mures de a organiza un eveniment similar in orasul romanesc, relateaza MTI.

Arpad Gyorgy-Mozes (foto), liderul Societatii pentru Tinutul Secuiesc, a declarat la domonstratie ca secuilor din Romania li s-a interzis dreptul la libera exprimare.

El a denuntat o incercare din partea autoritatilor romane de a distruge mostenirea arhitectonica a secuilor.

Liderul maghiar a declarat ca Romania este Statul Islamic al Uniunii Europene.

Romania este Statul Islamic al Uniunii Europene in secolul XXI„, a apreciat Arpad Gyorgy-Mozes.

El a apreciat ca autoritatile romane „decapiteaza” saptamanal drepturile la libera intrunire, de exprimare si la „identitate nationala” a maghiarilor din Romania.

Pentru mai mult, vizionează video pe Ziare.com

Sursa: Ziare.com prin România Breaking News

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: