ROMÂNIA BREAKING NEWS

Băncile din UE au blocat orice operațiune cu băncile transnistrene

Începând cu data de 1 noiembrie, băncile din Uniunea Europeană blochează orice tranzacție cu băncile din regiunea transnistreană. Potrivit agenției de știri „Lenta PMR”, citată de tiras.ru, de astăzi băncile din UE nu vor mai trece plățile transnistrene.

Potrivit experților, aceasta presupune o nouă etapă de consolidare a blocadei economice și financiare a regiunii. Având în vedere faptul că aceasta este într-o situație economică catastrofală, decizia poate da o lovitură puternică pentru agenții economici din regiunea transnistreană și, respectiv, peste sfera socială a întregii regiuni.

Până acum, băncile europene efectuau operațiuni cu băncile de la Tiraspol prin cele din Rusia.

Moldova.ORG

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: