ROMÂNIA BREAKING NEWS

Autoritățile din Cernăuți au interzis utilizarea cuvântului „Rusia” pe panourile din oraș

Autoritățile din Cernăuți au interzis utilizarea cuvântului „Rusia” pe panourile din oraș

Consiliul Local Cernăuți a decis să interzică utilizarea oricăror panouri externe care conțin cuvântul „Rusia” și derivate ale acestuia – transmite agenția Rador, menționând că o decizie în acest sens a fost adoptată, luni, de către 37 de deputați locali din Cernăuți.

Această decizie mai prevede demontarea plăcii cu numele orașului rus Podolsk de pe Aleea orașelor înfrățite, situată în Piața Centrală din Cernăuți.

În plus, primarul Oleksi Kaspruk a anunțat că, pentru Ziua orașului Cernăuți, sărbătorită în fiecare an în primul weekend din luna octombrie, ​​Consiliul Local va aloca fonduri pentru instalarea de plăci noi pe Aleea orașelor înfrățite, care vor conține simbolurile și numele Iașiului și Chișinăului, orașe cu care, în ultimii ani, Cernăuțiul are o colaborare foarte strânsă.

Publicat de romaniabreakingnews.ro/TOCpress: Autoritățile din Cernăuți au interzis utilizarea cuvântului “Rusia” pe panourile din oraș

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: