ROMÂNIA BREAKING NEWS

AUR la Cotroceni: „Călin Georgescu premier” (…) conducătorii ţării: „să fie patrioţi, iubitori de neam, să fie cinstiţi, integri şi să fie buni profesionişti”

AUR la Cotroceni: „Călin Georgescu premier” (…) conducătorii ţării: „să fie patrioţi, iubitori de neam, să fie cinstiţi, integri şi să fie buni profesionişti”

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) George Simion a declarat presei la ieșirea de la consultările din Palatul Cotroceni că a prezentat o propunere de prim-ministru  în persoana lui Călin Georgescu, argumentând că pe lângă experienţa internaţională a acestuia, are cele trei elemente pe care AUR le cere de la conducătorii ţării: „să fie patrioţi, iubitori de neam, să fie cinstiţi, integri şi să fie buni profesionişti”.

„Propunerea AUR pentru postul de prim-ministru, văzând că partidele de pe locul unu, doi şi trei nu au venit cu nume convingătoare, am hotărât noi să propunem ţării un nume de prim-ministru, domnul Călin Georgescu. Aş vrea să mă adresez alegătorilor PSD – dacă sunt mulţumiţi de propunerea pe care PSD a făcut-o şi să facă o comparaţie între Alexandru Rafila, cel care a fost de acord cu închiderea noastră în case şi cu măsuri abuzive împotriva bătrânilor noştri, să-l compare pe Alexandru Rafila cu Călin Georgescu”, a afirmat Simion.

Întrebat dacă s-a întâlnit cu social-democraţii, George Simion a precizat că a discutat cu liderii PSD şi ai PNL, însă AUR nu va participa la nicio coaliţie de guvernare.

„Cu Marcel Ciolacu am discutat la telefon, la fel cum am discutat şi cu liderii PNL. Se pare că toţi au amnezie. Cu liderii celor două partide importante, care au luat 29% şi 25%. Noi vom dialoga şi vom fi deschişi la orice propunere care este în interesul naţiunii române, dar, repet, nu vom lua parte la nicio coaliţie de guvernare politică”, a spus George Simion, care a adăugat că dialoghează „cu toată lumea”,  pe chestiuni legate de viitorul Parlament.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: