ROMÂNIA BREAKING NEWS

Atentat la Kiev! Un cunoscut jurnalist ucrainean, critic al politicii de la Moscova a murit…

Atentat la Kiev! Un cunoscut jurnalist ucrainean, critic al politicii de la Moscova a murit…

atentat_kiev

Atentat la Kiev? Un cunoscut jurnalist ucrainean a murit într-o explozie în centrul orașului// Sursa:Moldova.org

Jurnalistul Pavel Șeremet a murit în această dimineață, în urma unei explozii a mașinii în care se afla. Tragedia a avut loc în centrul orașului Kiev, în timp ce acesta venea spre locul de muncă.

Potrivit oamenilor legii, explozia a avut loc dimineața, în jurul orei 7:45. Șeremet se îndrepta spre ”Radio Vesti”, unde era moderator. Acesta a urcat în mașină și a reușit să parcurgă o anumită distanță, când s-a produs deflagrația.

atentat_kiev_explozie

Până la momentul actual se cunoaște că jurnalistul se afla în mașina șefului publicației „Ucrainskaia pravda”, Aliona Pritula, dar aceasta nu se afla în automobil în momentul exploziei.

Pavel Șeremet a fost conducătorul mai multor proiecte media de la ORT, iar mai apoi de la „Pervîi canal”. Acesta a demisionat în semn de protest față de politicile duse de Rusia în Ucraina. În urmă cu trei zile, el a criticat dur pe pagina sa de Facebook „propaganda Kremlinului”, acuzând că jurnalistii care nu aderă la ea sunt „haituiți”.

În ultimii an s-a stabilit la Kiev, unde lucra la publicația „Ucrainskaia pravda” și la postul de radio „ Radio Vesti”.

romaniabreakingnews.ro

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: