ROMÂNIA BREAKING NEWS

Asociația OMIS, un suport pentru copii defavorizați și bătrânii abandonați, are nevoie de sprijin pentru susținerea proiectelor din 2022

Asociația OMIS, un suport pentru copii defavorizați și bătrânii abandonați, are nevoie de sprijin pentru susținerea proiectelor din 2022

Asociaţia OMIS este o asociaţie tânără şi ambiţioasă, alcătuită din oameni cu experinţă în slujba BINELUI, ARTA CARITĂŢII şi GRIJA FAŢĂ DE APROAPELE.  Membrii activi și implicați ai Asociație consideră că PRIN oameni se poate realiza SCHIMBAREA în BINE, de aceea ne dorim să punem la olaltă acei oameni dornici de a contribui în mod acctiv la BINELE CELOR din JUR. Fiecare OM poate contribui la VIAŢA în BINE a altui OM.

Misiunea Asociaţiei OMIS este aceea de a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii OMULUI aflat în diferite etape ale propriei existenţe – copii talentaţi sau care prezintă risc crescut la abandon şcolar proveniţi din familii defavorizate; copii cu dizabilităţi şi persoane vârstnice, care până în prezent au fost OMIŞI de propriile familii, societate sau instituţii legislative. Prin intermediul asociaţiei ne propunem să oferim accesul la o viaţă mai sănătoasă, servicii educaţionale de calitate, servicii de integrare şi incluziune socială, servicii de consiliere/suport şi apartenenţa la o comunitate în care promovăm FAPTA BUNĂIUBIREA APROAPELUI şi  ACCEPTAREA.

Cei care rezonează cu aceste valori sunt rugați să dea o mână de ajutor acestei Asociații, fie redirecționând 20% din impozitul pe profit, fie prin donații.

Fiecare proiect al asociaţiei este marcat de transparenţă şi claritate în ceea ce priveşte fiecare acţiune, buget, finanţare şi utilizare a contribuţiilor doantorilor.

 Iată câteva din proiectele Asociației Omis care se află în desfășurare:  
 · Muzica Vindecă – un proiect destinat copiilor din centre de plasament și copiilor din comunitățile sărace. Proiectul este realizat împreuna cu cântărețul de muzică populară Daniel Trifu
· Ajută un bătrân” – un proiect destinat pentru 20 de bătrâni abandonați din centrul Precupeții Vechi – Sector 2 
· Iarna în culoare” – un proiect destinat pentru 20 de copii din zone defavorizate, realizat împreună cu DAS Pantelimon
Alege un proiect pe care dorești să-l sponsorizezi !  
 
 Avantajele sponsorului: 
· Promovare pe site-ul Asociației Omis 
· Promovare pe pagina de Facebook a Asociației Omis 
· Promovare TV a proiectelor 
· Promovare Radio a proiectelor 
· Banner sau roll-up cu firma la toate evenimentele proiectelor 
· Promovare youtube  
 
 Contribuie și tu la proiectele noastre și fi parte din schimbare ! 
 
Mai multe detalii găsești pe site-ul nostru și pe canalele de Youtube si Facebook. 
 
Site: omis.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: