ROMÂNIA BREAKING NEWS

Asociația LGBT Pride România amendată pentru defăimarea religiei ortodoxe

Asociația LGBT Pride România amendată pentru defăimarea religiei ortodoxe

Asociația Pride România, o organizație LGBTQ care promovează respectul pentru diversitat a fost recent amendată de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării datorită punerii în scenă a unei piese de teatru care defăimează valorile creștin ortodoxe. Potrivit acestora, religia ortodoxă a fost defăimată într-un spectacol de teatru, prezentat în luna iunie în săptămâna Cluj Pride, care promovează comunitatea LGBT.

Actorii au apărut îmbrăcaţi parţial în haine monahale, iar pe genunchi aveau un tablou în care era reprezentat Iisus şi pe care au tăiat ceapă. Asociaţia Pride Romania susţine că spectacolul a fost doar o formă de exprimare artistică. Asociația PRIDE România este o organizație LGBTQ+ cu vechime în Cluj-Napoca, formată cu scopul de a promova drepturile omului, respectul pentru diversitate,

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: