ROMÂNIA BREAKING NEWS

Articolul 5 al NATO și războiul hibrid al Rusiei

Articolul 5 al NATO și războiul hibrid al Rusiei

Într-un comunicat de presă remis către CaleaEuropeană.ro și preluat de România Breaking News -romaniabreakingnews.ro,  europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu, vicepreședinte al Parlamentului European și al Comisiei pentru Afaceri Externe a PE a menționat publicarea unui articol împreună cu fostul secretar general adjunct al NATO  Edgar Buckley referitor la modul în care NATO trebuie să raspundă la amenințarea reprezentată de războiul hibrid purtat de Rusia in Ucraina, făcând recomandări concrete pentru creșterea capacității de apărare colectivă a Aliantei, pentru a descuraja un atac potential împotriva membrilor NATO.

 Articolul « NATO’s Article 5 and Russian Hybrid Warfare » a fost publicat de US Atlantic Council și poate fi accesat aici.

Sursa: caleaeuropeana.ro prin romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: