ROMÂNIA BREAKING NEWS

Armata Ucrainei a aruncat în aer un pod de lângă Kiev și a reușit momentan să oprească o coloană de tancuri rusești

Armata Ucrainei a aruncat în aer un pod de lângă Kiev și a reușit momentan să oprească o coloană de tancuri rusești

Potrivit ukrinform.net, armata ucraineană a aruncat în aer un pod de lângă Kiev și a oprit o coloană de tancuri rusești care venea de la Ivankiv.

Biroul Președintelui Ucrainei a confirmat raportul potrivit căruia o coloană de tancuri rusești a străpuns frontul lângă Ivankiv și se îndrepta către Kiev de la Vyshgorod.

„Vin tancurile. Ne luptăm. Vin luptele”, a anunțat Biroul Președintelui.

În același timp, Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a declarat pentru Ukrinform că convoiul de tancuri a fost oprit.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: