ROMÂNIA BREAKING NEWS

Armata ucraineană este pregătită de luptă ! Legea marțială în curs de instituire.

Ministrul Apărării: Armata ucraineană este pregătită de luptă

militari ucraineni

Forțelor Armate ale Ucrainei sunt ridicate în cel mai înalt nivel de pregătire și alertă. Aceasta a declarat jurnaliștilor sâmbătă seara Ministrul Apărării al Ucrainei, Igor TENIUH, informează ChernivtsiNews.com.

Ucraina are forțe care sunt în măsură să-și îndeplinească datoria constituțională, ofițerii sunt pregătiți în plan moral”, – a adăugat el.

Mai mult decât atât, Ministrul a menționat că în urma negocierilor desfășurate cu reprezentanții Rusiei sâmbătă în Sevastopol, blocarea unităților militare ucrainene a fost slăbită.

militari-Ucraina

În Ucraina mâine poate fi instituită legea marțială

1384601654_rada-685x320

La ședința de mâine, 2 martie, Rada Supremă va examina problema instituirii legii marțiale în Ucraina. Despre aceasta a declarat vicepreședintele parlamentului Ruslan Koshulynskyy, informează ChernivtsiNews.com.

“Ceea ce se întâmplă acum nu este doar o anexare, este o invadare a forțelor armate,” – a spus Koshulynskyy.

El a mai spus că ședința Radei Supreme va începe la orele 10.00.

După cum am mai informat, sâmbătă, 1 martie, Rusia a decis să invadeze Ucraina, ceea ce înseamnă, de fapt, o declarație de război.

Sursa: chernivtsinews.com

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.