ROMÂNIA BREAKING NEWS

Armata Română îndeamnă cetățenii la solidaritate: „fiecare să arboreze drapelul României oriunde s-ar afla”

Armata Română îndeamnă cetățenii la solidaritate: „fiecare să arboreze drapelul României oriunde s-ar afla”

Ministerul Apărării Naționale îi îndeamnă pe români să afișeze steagul României în semn de solidaritate, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a instituției.

„Românii au găsit mereu puterea de a răzbi în momentele dificile. Luptând împreună! Afișează Drapelul României, oriunde te-ai afla! La fereastră, în mașină, la locul de muncă”, se arată în mesajul ministerului.

Ministerul Apărării face apel la populație să înțeleagă și să aplice măsuri de combatere a răspândirii epidemiei de coronavirus.

„Arată că înțelegi, sprijini și aplici măsurile de combatere a răspândirii infecției. Arată recunoștință pentru cei aflați în linia întâi în lupta cu coronavirusul. Împreună instituim în România STAREA DE SOLIDARITATE!”, mai scrie Ministerul Apărării pe Facebook.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: