ROMÂNIA BREAKING NEWS

Armata R. Moldova alături de victimele tragediei din Clubul Colectiv din București – „ suntem alături de durerea fraților noștrii”

Armata R. Moldova alături de victimele tragediei din Clubul Colectiv din București – „ suntem alături de durerea fraților noștrii”

Ministrul Apărării al Republicii Moldova:

„Militarii Armatei Naționale a Republicii Moldova sunt alături de durerea fraților noștrii, victime ale tragediei de la Clubul Colectiv din București. Am transmis condoleanțele mele și ale întregii armate a Republicii Moldova autorităților de la București. Pentru că prietenia se probează întotdeauna la nevoie, începând cu ziua de trei noiembrie toți doritorii vor putea dona sânge pentru victimele din București. Recoltarea sângelui se va face pe 3 noiembrie la Academia Militară „Alexandru cel Bun” și în incinta Brigăzii 2 Infanterie Motorizată, iar pe 4 noiembrie în incinta Centrului Consultativ Diagnostic”.

Publicat de Dorian Theodor – romaniabrekaingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: