ROMÂNIA BREAKING NEWS

ANUNȚ : Open Society Foundations, în colaborare cu Fundația Moldova din SUA vă invită la discuția "Federalismul și separatismul: cazul Republica Moldova".

Open Society Foundations, în colaborare cu Fundația Moldova din SUA vă invită la discuția „Federalismul și separatismul: cazul Republica Moldova”.

Evenimentul va avea loc la Washington joi, 6 iunie, între 17.00-19.00 (ora Moldovei). Discuția va putea fi urmărită LIVE, de asemenea, veți putea urmări live text pe portalul www.moldova.org.

La discuție vor participa:

Pamela Smith, fostul ambasador al SUA la Chișinău (2001-2003),
William Hill, fostul șef al Misiunii OSCE la Chișinău (1999-2001, 2003-2006),
Vladimir Socor, Jamestown Foundation, SUA
Oazu Nantoi, director de programe, Institutul de Politici Publice, Chișinău

 

Românii de pretudindeni pot fi prezenti cu sufletul și inima on-line la dezbatere !

…la urmatoarea adresa: http://www.ustream.tv/channel/osi-live

Rămâi în contact cu noutățile R.B.N.Press ! Apreciază pagina de facebook Romanian Breaking News Press cu un Like ! și selectează opțiunea PRIMEȘTE NOTIFICĂRI !

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: