ROMÂNIA BREAKING NEWS

Angela Merkel ia apărarea diasporei românești din UK!

Angela Merkel ia apărarea diasporei românești din UK!
Cancelarul german Angela Merkel

Cancelarul german Angela Merkel

Cancelaul Germaniei, Angela Merkel, le-a luat apărarea imigranților români și bulgari din Marea Britanie, în cadrul unui discurs despre Brexit. Liderul german a avertizat că britanicii nu vor avea acces la piața unică europeană dacă nu acceptă dreptul europenilor de a intra fără restricții în Regat.

„Dacă încep să fac concesii privind libertatea de mișcare, atunci o altă țară va veni mâine și va spune: „Nici eu nu vreau atât de mulți lucrători bulgari și români”.

„Ulterior va apărea și o a treia țară și apoi vor veni forțele extremiste ale Europei. Astfel toți vom ajunge să închidem din nou granițele și nu vom avea nicio libertate, iar aceasta nu va mai fi Europa”, a spus Merkel la reuniunea tineretului conservator, potrivit realitatea.net.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: