ROMÂNIA BREAKING NEWS

Angela Merkel, Donald Tusk și Jean-Claude Juncker o susțin pe Maia Sandu la președinția Republicii Moldova

Angela Merkel, Donald Tusk și Jean-Claude Juncker o susțin pe Maia Sandu la președinția Republicii Moldova

Partidul Popular European (The European People’s Party) a transmis pe contul de Twitter oficial al partidului, un mesaj de susținere al candidatului de centru-dreapta pentru alegerile prezidențiale din R. Moldova – Maia Sandu. Liderul PAS apare alături de Angela Merkel și Jean-Claude Juncker.

maia_sandu_sustinuta_de_ppe

Joi 20 octombrie la Maastricht, Olanda, a avut loc Summitului Partidul Popular European care s-a reunit înaintea următorului Consiliu European. După întâlnire liderii Partidului Popular European au anunțat suportul pentru Maia Sandu la alegerile prezidențiale din acest an, potrivit mesajului publicat pe contul de Twitter al partidului.

Romania Breaking News amintește că anterior vizitei Maiei Sandu, Președintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, i-a cerut la sfârșitul săptămânii trecute fostului premier al Republicii Moldova, Iurie Leancă, să se retragă din cursa prezidențială, pentru a-i spori șansele „candidatului comun de centru-dreapta” Maia Sandu, apel pe care Leancă l-a respins.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: