ROMÂNIA BREAKING NEWS

Andrei Marga și caloriferul cultural

Andrei Marga e un profesor luminat și un critic fin al situațiilor contemporane.

Dornic să promoveze “societatea înțelepciunii”, așa cum declara recent, noul președinte ICR propune schimbarea paradigmei de marketing cultural. Renunțăm la muzică, poezie și film pentru “revoluția tehnico-științifică”.

Progresăm.

Europa va afla, în sfârșit, că suntem prima țară unde caloriferul rece-modern a înlocuit țărăneștile sobe de teracotă…

Gurile rele spun că, în calitate de ministru de externe, dl Marga a cerut ca fiecare ambasador să raporteze săptămânal starea caloriferelor din reședințe.

Cea mai mare decepție a dlui Marga, ex-rector UBB, a fost nefinalizarea congresului mondial al caloriferelor la Cluj și nefondarea centrului ruso-român de reșouri, plite, lițe și radiatoare.

Îi urăm succes dlui Marga în producția și valorificarea la export a elementelor culturale cu specific calorifer autohton.

sursa: Noua Republica

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: