ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ameninţarea nucleară Nord Coreană, motiv pentru Casa Albă de considerare a unei schimbări a regimului de la Phenian sau a unei intervenţii militare!

Ameninţarea nucleară Nord Coreană, motiv pentru Casa Albă de considerare a unei schimbări a regimului de la Phenian sau a unei intervenţii militare!

Casa Albă caută prin analize și strategii,  posibilitatea de a schimba a regimulde la Phenian sau de a intervenii militar pentru a pune capăt ameninţării nucleare nord-coreene, informează romaniabreakingnews.ro citând ca surse Wall Street Journal și Fox News.

Preşedintele Donald Trump a luat măsuri pentru a-şi asigura aliaţii din regiune, îngrijoraţi de evoluţiile din Coreea de Nord, că nu va abandona acordurile care susţin de decenii politica americană în Asia.

În urma promisiunii lui Trump de a opri Phenianul să mai testeze vreodată vreo rachetă balistică şi în baza acestei revizuiri a strategiei, care datează de două saptimani, unii analişti se aşteaptă la o schimbare în politică americană.

Această revizuire are loc în contextul unor evenimente care au tensionat recent stabilitatea în regiunea. Coreea de Nord a lansat luna trecută o rachetă balistică în Marea Japoniei, iar fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-un a fost asasinat în Malaysia.

Gabriel NEGRU / București / RBN Press – 03.03.2017

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: