ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ambasadorul rus de la București despre Reunirea Republicii Moldova cu România

Ambasadorul rus de la București despre Reunirea Republicii Moldova cu România

Valeri Kuzmin, ambasadorul Federației Ruse la București, a comentat eventuala Reunirea Republicii Moldova cu România, în contextul împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

Acesta a acordat un interviu pentru bursa.ro, unde a fost întrebat dacă crede că ar putea fi posibilă o unire a Republicii Moldova și România, având în vedere că se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire în 1918, iar unii politicieni români și-au declarat apropierea de Republica Moldova.

Ambasadorul Kuzmin a declarat că Unirea poate fi determinată numai pe baza voinței libere a popoarelor din cele două state.  

„Perspectivele, în general, și cu atât mai mult un termen eventual de „unire potențială ” dintre România și Moldova pot fi determinate numai pe baza voinței libere a popoarelor din cele două țări”, a declarat ambasadorul Kuzmin.  

Tatiana Rotari – RBN Press Chișinău

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: