ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ambasadorul Germaniei: „protestele românilor – cea mai emoționantă mărturie pro-europeană”

Ambasadorul Germaniei: „protestele românilor – cea mai emoționantă mărturie pro-europeană”

Cord Meier-Klodt s-a declarat încântat de protestele organizate în România în ultimele luni, în urma scandalului OUG 13. „Europa are nevoie astăzi de astfel de mărturii emoționante”, a spus ambasadorul Germaniei în România pentru Digi 24 citat de romaniabreakingnews.ro

„În ce privește evenimentele recente, ele au umbrit puțin realizările României din ultimii ani și cred că toți suntem de acord acum că OUG 13 nu a fost cel mai bun lucru cu care să înceapă o nouă guvernare. A fost latura negativă. Dar pe de altă parte cred că guvernul a transmis un mesaj clar: am înțeles mesajul vostru, vom regândi procesul, îl vom face transparent și de incluziune” – a spus Cord Meier-Klodt.

„Este prima veste bună și sper că aceste angajamente vor fi urmate de fapte. În fine – și mă voi opri aici – am fost martorii, indiferent că suntem de acord cu evenimentele de pe străzile din București și alte orașe, este un alt aspect, dar am văzut poate cea mai emoționantă mărturie pro-europeană pe care am văzut-o vreodată în ultima vreme. Și sunt foarte fericit că această mărturie a venit din partea României, pentru Europa are nevoie astăzi de astfel de mărturii emoționante.”, a mai spus Cord Meier-Klodt.

romaniabreakingnews.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: