ROMÂNIA BREAKING NEWS

(ALO! R. MOLDOVA!) Poroșenko a semnat Legea Lustrației: Vom curăța statul de agenți KGB

(ALO! R. MOLDOVA!) Poroșenko a semnat Legea Lustrației: Vom curăța statul de agenți KGB

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, a decis să semneze legea Lustrației. Anunțul a fost făcut de către purtătorul de cuvânt al președintelui, Sveatoslav Țegolko.

Potrivit lui Țegolko, șeful statului ucrainean a declarat că instituțiile de stat vor fi curățate de agenții KGB și de liderii Partidului Regiunilor.

Legea privind „curățarea puterii” a fost adoptat de parlamentul ucrainean pe 16 septembrie. Președintele Radei Supreme, Aleksandr Turcinov, a semnat legea pe 25 septembrie.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: