ROMÂNIA BREAKING NEWS

Alertă la Chișinău: Incident de securitate în R. Moldova! Câteva zeci de militari au încercat să ajungă în Transnistria

Autoritățile moldovenești au întors din drum 30 de militari de diferite naționalități care încercau să intre ilegal în țară, a anunțat Consiliul Suprem de Securitate, citat de TVR.

Aceștia urmau să ajungă în regiunea separatistă transnistreană.”Pot să vă spun numai că, în ultimul timp, au fost întoarse mai multe persoane din aeroportul Chișinău (…) Au fost persoane care nu întrunesc condițiile de intrare. Sunt suspiciuni că ei sunt militari care au intrat sau au încercat să intre ilegal pe teritoriul Republicii Moldova, a declarat consilierul pe probleme de Securitate, Alexei Barbăneagră.

Totodată, Consiliul Suprem de Securitate a Republicii Moldova a decis înființarea unui centru de reacție la incidente de securitate, după ce în ultimele săptămâni teritoriul de peste Prut a fost ținta mai multor atacuri cibernetice.

Video:

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.