ROMÂNIA BREAKING NEWS

ALERTĂ CHIȘINĂU! …Bărbați în formă fizică excelentă (din Rusia) ajung în stânga Nistrului prin Chișinău!

 

moldova.chisinauGrupuri de bărbați care se află într-o formă fizică excelentă și care sunt îmbrăcați în civil sosesc din Federația Rusă în Republica Moldova. Informația a fost plasată pe o rețea de socializare de șeful Centrului de Cercetări politico-militare din Ucraina, Dmitri Tîmciuk.

Potrivit lui, după ce ajung la Chișinău, grupurile se îndreaptă în mod organizat spre regiunea transnistreană a țării.

Tîmciuk mai menționează că, în noaptea de duminică spre luni, unele unități rusești de la frontiera cu Ucraina au fost mobilizate și aduse în stare de alertă maximă.

Cu toate acestea, nu a fost observat un număr sporit de militari dislocați în zonele de frontieră cu Ucraina.

 

Sursa: publika.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.