ROMÂNIA BREAKING NEWS

Alegeri prezidențiale. Franța pe urmele lui Trump!

Alegeri prezidențiale. Franța pe urmele lui Trump!
Alain Juppe

Alain Juppe

Alain Juppe și Nicolas Sarkozy ar urma să se confrunte într-un al doilea tur al alegerilor primare ale conservatorilor la sfârșitul acestei luni, în perspectiva scrutinului prezidențial din Franța în 2017, conform ultimului sondaj pe această temă, informează Reuters citat de romaniabreakingnews.ro

Conform unui sondaj de opinie apărut în Le Monde, fostul prim-ministru Juppe ar câștiga 36% din voturi în primul tur, în timp ce fostul președinte Sarkozy ar obține 29%. În al doilea tur, Juppe este dat învingător în fața lui Sarkozy, cu 57% din voturi comparativ cu 43%. Cele mai multe sondaje efectuate până acum îl dau de asemenea pe Alain Juppe câștigător clar în a doua rundă, scrie agerpres.ro  Juppe este de asemenea favoritul pentru al doilea tur de scrutin împotriva liderului extremei-drepte Frontul Național, Marine Le Pen. Sondajul a confirmat de asemenea așteptările că Le Pen ar fi probabil adversara oricărui candidat de centru-dreapta.

 Gabriel Negru – romaniabreakingnews.ro

.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: