ROMÂNIA BREAKING NEWS

„Alegeri fraudate!” Se anunță proteste masive la Chișinău

„Alegeri fraudate!” Se anunță proteste masive la Chișinău

Mai multe voci ale societății civile și lideri ai unor platoforme civice din Republica Moldova au anunțat organizarea unui protest în Piața Marii Adunări Naționale. Acestea susțin că nu sînt de acord cu rezultatele alegerilor prezidențiale și cer repetarea  scrutinului.

„Alegerile prezidențiale ale turului II au fost fraudate! Protestăm! Să nu lăsăm mancurții să ne decidă viitorul! Împreună vom învinge!”, astfel se mobilizează cetățenii țării pentru a organiza un protest pașnic, astăzi la ora 13.00.

Organizatorii îndeamnă persoanele să protesteze în mod pașnic, fără arme, altercații cu poliția, fără scenarii de genul celor de pe 7 aprilie 2009 și fără a distruge clădiri.

Protestatarii își doresc să obțină alegeri repetate fără fraude, iar pentru aceasta vor depune petiții către ambasadele partenerilor strategici ai Republicii Moldova – România, SUA, Germania, prin care vor solicita ca acest scrutin să fie declarat unul ilegal.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: