ROMÂNIA BREAKING NEWS

Actriţa Stela Popescu s-a dus la Dumnezeu. Declarația premonitorie a actriței, la ultima apariție în public…

„O să mă chemați, dar eu nu o să mai vin” - Stela Popescu, cu două zile înainte de a pleca la Dumnezeu
Actriţa Stela Popescu s-a dus la Dumnezeu. Declarația premonitorie a actriței, la ultima apariție în public…

Actriţa Stela Popescu a fost găsită fără suflare, joi după-amiază, în locuinţa sa, anunţă News.ro. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul. Stela Popescu ar fi împlinit, luna viitoare, 82 de ani. Stela Popescu a fost una dintre cele mai cunoscute actriţe ale României. De-a lungul celor peste 60 de ani de carieră, ea a jucat în peste 30 de filme şi în sute de piese de teatru, ca actriţă de revistă şi de comedie.  Stela Popescu a murit la 81 de ani.

Stela Popescu, la ultima apariție în public la Gala Femeilor de Succes 2017 , a ținut un discurs cel puțin ciudat pe scenă, lăsându-i pe cei prezenți mască

Pe scenă fiind,  acesteia i-a căzut premiul din mână, însă nici măcar nu a realizat acest lucru.  Stela Popescu le-a cerut celor din jur să nu o mai cheme, pentru că ea nu o să mai poată veni.

Înainte de a coborî de pe scenă, aceasta a făcut o declarație incredibilă. : ”Nu mai vin la voi. Voi o să mă mai chemați, dar nu mai vin la voi”, a spus ea potrivit Antena Stars. Întreaga filmare poate fi vizionată aici, pe www.spynews.ro.

Stela Popescu s-a născut la 21 decembrie 1935, în Orhei, Basarabia, într-o familie de învăţători. În 1940, după invadarea Basarabiei de către armata rusă, tatăl ei, considerat „intelectual”, deci „duşman de clasă”, a fost deportat în Siberia, iar mama sa, împreună cu fiica, s-a refugiat la Braşov.

În 1953, Stela Popescu a susţinut examenul de admitere la facultate şi a fost repartizată la Facultatea de Limba Rusă „Maxim Gorki”, la care a renunţat după un an şi jumătate, când a intrat în echipa Teatrului Ministerului de Interne. În 1956 a fost admisă la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, iar în paralel a continuat să susţină spectacole de teatru. La sfârşitul facultăţii, a fost repartizată la Teatrul din Braşov, unde a susţinut şi 400 de spectacole pe an.
Din 1963, a jucat la teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti, apoi s-a angajat la Teatrul de Comedie. Tot din 1963 a început lunga colaborare cu Radiodifuziunea Romană, urmată, mai târziu, de cea cu Televiziunea Romană.

Stela Popescu a fost una dintre cele mai cunoscute actriţe ale României. De-a lungul celor peste 60 de ani de carieră, ea a jucat în peste 30 de filme şi în sute de piese de teatru, ca actriţă de revistă şi de comedie.

Printre cele mai cunoscute filme în care a jucat Stela Popescu se numără „Nea Marin miliardar” (1979), „Pe malul stâng al Dunării albastre” (1983), „Secretul lui Nemesis” (1987), „Sexy Harem Ada-Kaleh” (2001) şi „Toată lumea din familia noastră” (2012).
Pe 7 februarie 2004, a primit din partea şefului statului Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, categoria D – Arta Spectacolului, „în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului”.

Pe 10 septembrie 2013, regele Mihai I i-a conferit, prin fiica sa, principesa Margareta, decoraţia „Nihil Sine Deo”. Pe 1 iunie 2017, a primit diploma de Cetăţean de Onoare al Brașovului, oraş în care a făcut şcoala şi facultatea şi a jucat în 400 de spectacole, ea declarând că „dacă în piept ai o inimă ce tot arde, rămâi tânăr şi la 90 de ani”.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: