ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Activiștii pro-ruși din estul Ucrainei au creat republica populară Donețk!

Republica_Populara_DonetkActiviștii pro-ruși din estul Ucrainei au creat republica populară Donețk, transmite lifenews.ru, citată de publika.md.

Deputații autoproclamatului Consiliu Popular au elaborat și adoptat Declarația de Independență a regiunii și orașului față de autoritățile de la Kiev.

Potrivit documentului, sursa puterii de stat în entitatea nou creată este poporul polietnic al regiunii. Toate deciziile urmează să fie luate în urma unui referendum.

Cunoscutul oligarh din regiunea Donețk, Renat Ahmetov, s-a întâlnit la începutul acestei luni cu președintele rus, Vladimir Putin, informează censor.net.ua. Despre deplasarea magnatului ucrainean a anunțat pe pagina sa de facebook jurnalistul Serghei Lușenko.

Autoproclamatului Consiliu Popular din Donețk a luat decizia de a desfășura un referendum cu privire la unirea regiunii cu Rusia, scrie ria.ru.

Sursa:Timpul.md

Video: (Publica.md)

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.