ROMÂNIA BREAKING NEWS

A început debarcarea rusă în Odesa. Din Belarus afluează trupe rusești! Desant rusesc la Harkov.

A început debarcarea rusă în Odesa. Din Belarus afluează trupe rusești! Desant rusesc la Harkov.

Precedent: Operaţiune militară rusă în Ucraina! Flota ucraineană ar fi fost distrusă! Forțele Armate ale Ucrainei au fost deja complet învinse!.

Potrivit CNN reporterii săi au asistat cum trupele aflate în vârful unei coloane de vehicule militare au în Ucraina pe la punctul de trecere a frontierei cu Belarus. Videoclipul live a fost filmat la trecerea Senkivka, Ucraina, cu Veselovka, Belarus. Coloana a fost văzută intrând în Ucraina în jurul orei 6:48 a.m., ora locală. În ultimele săptămâni, Rusia a adunat un număr semnificativ de trupe, vehicule și tancuri în Belarus, lângă granița cu Ucraina. În acest timp, cele două țări au desfășurat exerciții militare comune în toate țările și în apropierea graniței Belarus-ucrainene. 

Trupele de desant au fost parașutate în Harkov, în Kiev au fost pornite sirenele antiaeriene

ACTUALIZARE 24 FEBRUARIE 7:20 În imaginile care apar pe rețelele sociale, pot fi observate trupe de densat rusești parașutate în orașul ucrainean Harkov

Reporterii CNN și martorii din orașele din Ucraina au raportat că au auzit explozii la primele ore ale zilei de joi. Iată unde:

Kiev: Reporterii CNN din capitala Ucrainei au auzit explozii dinspre est în direcția aeroportului internațional al orașului. Utilizatorii rețelelor de socializare au raportat că au auzit mai multe explozii în zona Boryspil din estul capitalei, unde aeroportul internațional este situat la aproximativ 25 de kilometri (15 mile) de oraș. CNN nu a confirmat că aeroportul a fost vizat.

Harkov: O echipă CNN din al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, în nord-estul țării, a auzit un „flux constant de explozii puternice”.

Kramatorsk: Două persoane din orașul de est, situat la aproximativ 120 de kilometri (75 de mile) nord de Donețk, ținut de separatiști, au declarat pentru CNN că au auzit cel puțin două explozii masive.

Dnipro: Un locuitor al orașului central a declarat pentru CNN că au auzit „câteva explozii”. Mariupol: Doi rezidenți au declarat pentru CNN că au auzit explozii la est de oraș, care este situat în sud-estul țării.

Odesa: O echipă CNN din orașul-port de la Marea Neagră a auzit două grupuri de explozii la aproximativ 20 de minute. Zaporizhzhia: O echipă CNN din orașul de sud-est a spus că a auzit cel puțin o explozie foarte îndepărtată. În plus, o echipă CNN din orașul rus Belgorod, la aproximativ 80 de kilometri (50 de mile) nord de Harkov, a spus că a auzit un flux regulat de bufnituri care suna ca un foc de artilerie.

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: