ROMÂNIA BREAKING NEWS

A început curățenia în spațiile sacre ale culturii române din Cernăuți

Începând din 17 și până pe 19 iulie 2014, la Cernăuți, au loc activități de curățenie și îngrijire a mormintelor personalităților românești din cimitirul central și a Muzeului “Mihai Eminescu” din fosta casă a lui Aron Pumnul. La activități iau  parte asociațile românești din nordul Bucovinei, membri ai comunității locale, reprezentanți ai autorităților și tineri români.

Campania a fost inițiată de senatorul român Viorel Badea cu sprijinul  Consulatului General al României la Cernăuți și presupune  activități de îngrijire, protejare și promovare a monumentelor, caselor memoriale și cimitirelor românești aflate în afara țării. Campania a fost intitulată sugestiv „Cine uită nu merită”

Redacția R.B.N. Press vă oferă spre vizionare imagini cu activitățile din cadrul Campaniei „Cine uita, nu merită”.

Surse: rbnpress.infotocpress.info

Sursa foto: Senator Viorel Badea

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.