ROMÂNIA BREAKING NEWS

„A fost odata in Transilvania” – ATROCITĂȚILE HORTISTE IN ARDEALUL OCUPAT!

SUNT POATE ULTIMELE MARTURII, ALE CELOR CARE AU INCEPUT SA NE PARASEASCA, ASUPRA CRIMELOR SI  BARBARIILOR SAVARSITE DE UNGURI (Armata hortista  impreuna cu localnici unguri) IN ARDEALUL DE NORD SUB OCUPATIA LOR IN URMA ULTIMULUI DICTAT DE LA VIENA.

Cum se poate avea incredere in asemenea „OAMENI” pentru a le acorda autonomie teritoriala. Ganditi-va la ce viata ii asteapta pe romanii din judetele HARGHITA, COVASNA SI MURES, daca acestia sunt lasati sa-si faca STAT in STAT si sa se razbune din nou pe romani.

DOCUMENTARUL ARE LA BAZA UN MATERIAL FILMAT CU SPRIJINUL MORAL SI FINANCIAR AL FEDERATIEI NATIONALE A ROMANILOR PERSECUTATI ETNIC „PRO MEMORIA 1940-1945” fapt pentru care suntem mandri si satisfacuti.

AUTOAREA FILMULUI este STUDENTA (pe atunci) MANUELA MORAR – careia nu avem cuvinte sa-i multumim si care merita toata admiratia noastra si a urmasilor nostri.

MULTUMIM DISTINSULUI JURNALIST RONCEA CARE A POSTAT MATERIALUL PE INTERNET FACANDU-L ASTFEL SA CIRCULE IN LUMEA INTREAGA .

Acest material si alte date despre activitatea Federatiei noastre pot fi vizionate si pe saitul MUZEULUI NATIONAL AL REFUGIATILOR DE LA MURESENII DE CAMPIE.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

6 Comments

 • terezia spune:

  Acest lucru nu este o aberatie sau o poveste ci dimpotriva este o legenda vie cu persoane care traiesc si in ziua de astazi,vezi …satul Ianculesti, Lucaceni, Marna,Scarisoara Noua din judetul Satu-Mare.

 • terezia spune:

  Ungurii nu au nici o dovada care sa ateste ca Transilvania le-ar fi apartinut vreodata!!!

 • momarlanul spune:

  parlamentul ungariei sa-si ceara scuze de la romanii pe care i-au umilit, batjocorit, schinjuit si furat, timp de sute de ani. AJUNGE.

 • nicola spune:

  Români ,
  Sà NU UITAM NICIODATA prin ce trecem si PRIN CE-AU TRECUT ÎNAINTASII NOSTRI
  ca sà NU OFERIM COPIILOR NOSTRII o viatà de chin !!
  A uita ATROCITATILE suportate de bunicii nostri , înseamnà sà „scuipàm” pe memoria lor !
  Poate merità mai mult !
  Dacà làsàm DESCENDENTILOR TORTIONARILOR PARINTILOR NOSTRII cea mai micà posibilitate , vor repeta istoria , càci ceea ce-i intereseazà , este „sà smulgà o parte din CASA NOASTRA si sà si-o ÎNSUSEASCA pentru ca s-o MAREASCA PE-A LOR !!
  Declaratiile de bunà intentie ale organizatiilor unguresti SUNT DOAR VORBE GOALE , REALITATEA este ceea ce a tràit MIHAILA COFARIU la Târgu Mures în 1990 !!
  Vedeti bine cà Cetàtenii Români de Etnie ungureascà DE AZI , NU SE DEOSEBESC DE CEI DIN 1940 !!!
  Dirigentii nostri „ultrademocrati” (PDR,CDR,PD-L) formeazà astàzi „noua clasà socialà înaltà”a României , iar în Transilvania , din ’89 încoace , ungurimea a epurat etnic de români , judete întregi ; ca pe vremuri când boierii români tràdàtori , pentru un pumn de arginti , îsi vindeau propriul Domn !!
  Sà NU REPETAM ISTORIA ; S-AVEM CURAJUL SA NE PRIVIM COPII ÎN OCHI !!
  Cu respect !

 • jos putorile maghiare spune:

  ungurii isi fac de cap ca le permitem .Cat oare vom mai sta cu mainile in san sa asteptam dreptate?Noi poporul de rand nu realizam inca oare ca cei care sunt la putere nu sunt sa ne ajute ci sa ne distruga .E timpul sa luam atitudine .

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: