ROMÂNIA BREAKING NEWS

A 21-a zi de proteste. S-a demonstrat în Piața Victoriei contra guvernului Grindeanu

A 21-a zi de proteste. S-a demonstrat în Piața Victoriei contra guvernului Grindeanu

Câteva zeci s-au adunat la Cotroceni. Demonstrații la Cluj și la Galați. Manifestanții au afișat drapele tricolore, au fluierat și au suflat în vuvuzele, scandând: „Zi de zi aici vom fi”, Hoții”, „PSD, ciuma roșie”, „Demisia”,”DNA să vină să vă ia”..

Poliția și Jandarmeria au supravegheat zona, dar circulația nu a fost blocată. Simultan, câteva zeci de persoane au participat, în fața Palatului Cotroceni, la un miting în care au cerut demisia președintelui Klaus Iohannis. Numărul-record de manifestanți din București fusese atins la data de 5 februarie, când peste 280.000 de oameni au protestat chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanța de Urgență 13/2017 privind modificarea Codului Penal.

RBN Press / București / 21.02.2017

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: