ROMÂNIA BREAKING NEWS

6,5 miliarde de dolari!!! Igor Dodon: „datoria Transnistriei fata de Gazprom trebuie inclusa in „datoria totala„ a Republicii Moldova”

6,5 miliarde de dolari!!! Igor Dodon: „datoria Transnistriei fata de Gazprom trebuie inclusa in „datoria totala„ a Republicii Moldova”

Igor Dodon considera ca datoria Transnistriei fata de Gazprom trebuie inclusa in „datoria totala” a Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a recunoscut, in timpul vizitei pe care o desfasoara la Moscova, datoriile Transnistriei pentru gazele naturale ca fiind „datoria totala a Moldovei” fata de compania rusa Gazprom, in valoare totala de circa 6,5 miliarde de dolari, scrie miercuri deschide.md.

Dodon a mai spus la Moscova ca Chisinaul ‘examineaza variantele posibile pentru achitarea datoriei fata de Gazprom’, pe care Moldova din dreapta Nistrului o estimeaza la circa 500 de milioane de dolari, suma inclusa in cele 6,5 miliarde, relateaza Economica.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: