ROMÂNIA BREAKING NEWS

6 români aleși de liderii din lumea tehnologiei și a diverselor instituții, într-un top top al inovatorilor din Europa. Cine sunt cei 6?

6 români aleși de liderii din lumea tehnologiei și a diverselor instituții, într-un top top al inovatorilor din Europa. Cine sunt cei 6?

Lideri din lumea tehnologiei şi diverse instituţii şi parteneri din Europa Centrală şi de Est, organizează anual Topul New Europe 100, un top al personalităților din lumea tehnologiei care s-au remarcat prin inovaţiile aduse domeniului în care activează. În acest Top  se regăsesc anul acesta nu mai puțin de 6 români. Aceștia sunt Cristiana Bogateanu, (Academia Inventează); Alin Chiriac, (Adfaber.org); Sergiu Ardelean, (Artivive); Florin Talpes, (Bitdefender BOX); Daniel Dines, (uipath.com) și Ana Maria Udrişte, (Avocatoo) Lista persoanelor

New Europe 100 este Topul în care se regăsesc anual persoanele cele mai de succes din sectorul inovații din Europa Centrală şi de Est. Persoanele sunt selectate şi înscrise pe o listă în fiecare an, anul acesta ajungând la a IV-a ediție.

„Ediţia de anul acesta se axează pe ‘jocul de echipa’: pentru ca inovaţiile să devină un motor durabil al creşterii în economia digitală, acestea trebuie să se bazeze pe reţele de contacte şi cooperare regională. Succesul regiunii noastre la scară globală poate fi consolidat prin coordonarea eforturilor tehnologice, prin partajarea de cunoştinţe şi experienţe, precum şi prin promovarea intereselor Europei Centrale şi de Est, ca regiune care stimulează inovaţiile, cu un nivel ridicat de ambiţii şi deschidere faţă de întreprinzătorii care experimentează şi îndrăznesc să îşi asume riscuri” – a declarat Marta Poslad, director Politici Publice & Relaţii Guvernamentale Google, Europa Centrală şi de Est, conform unui comunicat de presă emis de către Google.

New Europe 100 promovează inovaţia în Europa Centrală şi de Est, identificând liderii schimbării pozitive. Proiectul este organizat de Res Publică, Google, Fondul Internaţional Visegrad şi Financial Times, alături de multe alte instituţii şi parteneri din Europa Centrală şi de Est.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: