ROMÂNIA BREAKING NEWS

Acord între PD-Chișinău și PSD

Premierul Ponta s-a întâlnit marți seara cu liderii PD din Republica Moldova, Marian Lupu și Dumitru Diacov, pentru a discuta despre o colaborare între cele două partide. Miza o reprezintă susținerea lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale.

Liderii PD din Republica Moldova au venit seara la București cu un avion particular, în regim charter, potrivit portalului deschide.md. Politicienii moldoveni s-au întors la Chișinău în aceiași zi,  în jurul orei 23.00.

“Am fost la București și ne-am întâlnit cu Victor Ponta, unde am discutat un plan de cooperare între cele două partide și am stabilit prioritățile”, a răspuns pentru deschide. md, domnul Diacov.

Potrivit sursei citate, PD de la Chișinău s-a angajat să-l susțină pe Victor Ponta în campania pentru prezidențialele din România, iar partidul lui Ponta să susțină PD în campania pentru parlamentarele din Republica Moldova.

“Este un parteneriat firesc în condițiile în care facem parte din aceiași familie europeană, Internațională socialistă”, a spus Diacov.

Premierul Victor Ponta semnează cu Marian Lupu ( PD – Chișinău) un protocol de colaborare politică. PD-ul lui Marian Lupu are însă și un protocol similar cu „Edinaia Rossia”, partidul lui Vladimir Putin.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: