ROMÂNIA BREAKING NEWS

Acord între PD-Chișinău și PSD

Premierul Ponta s-a întâlnit marți seara cu liderii PD din Republica Moldova, Marian Lupu și Dumitru Diacov, pentru a discuta despre o colaborare între cele două partide. Miza o reprezintă susținerea lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale.

Liderii PD din Republica Moldova au venit seara la București cu un avion particular, în regim charter, potrivit portalului deschide.md. Politicienii moldoveni s-au întors la Chișinău în aceiași zi,  în jurul orei 23.00.

“Am fost la București și ne-am întâlnit cu Victor Ponta, unde am discutat un plan de cooperare între cele două partide și am stabilit prioritățile”, a răspuns pentru deschide. md, domnul Diacov.

Potrivit sursei citate, PD de la Chișinău s-a angajat să-l susțină pe Victor Ponta în campania pentru prezidențialele din România, iar partidul lui Ponta să susțină PD în campania pentru parlamentarele din Republica Moldova.

“Este un parteneriat firesc în condițiile în care facem parte din aceiași familie europeană, Internațională socialistă”, a spus Diacov.

Premierul Victor Ponta semnează cu Marian Lupu ( PD – Chișinău) un protocol de colaborare politică. PD-ul lui Marian Lupu are însă și un protocol similar cu „Edinaia Rossia”, partidul lui Vladimir Putin.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: