ROMÂNIA BREAKING NEWS

100 milioane de euro pentru a nu se apropia R. Moldova de UE

Declarație! Putin dă 100 MILIOANE DE EURO pentru a impiedica apropierea Republicii Moldova în Uniunea Europeană !

Peste o sută de milioane de euro ar fi fost oferiți de regimul de la Kremlin pentru deturnarea apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană. Așa susține cunoscutul scriitor Nicolae Dabija întrun editorial publicat în săptămânalul “Literatura și Arta”.

“Banii pentru „revolta poporului” din Republica Moldova contra intrării noastre în Uniunea Europeană și pentru aderarea noastră la Uniunea Gulagurilor, inițiată de Putin, Nazarbaev și Lukașenko, peste o sută de milioane de euro, sunt direcționați de către Federația Rusă prin conturile unui miliardar rus, Aleksandr Beleaev, către beneficiarii Renato Usatâi, Mark Tkaciuk, Igor Dodon ș.a., care trebuie să recurgă la tot ce le trece prin minte, inclusiv la „revolte armate”, doar ca să împiedice intrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană”, scrie Nicolae Dabija în editorialul citat.

„Putin își dă seama că fără Ucraina și Republica Moldova Federația Rusă devine un stat asiatic, iar așa-zisa Uniune Euroasiatică e una mai degrabă musulmană, așezată doar cu o margine a ei pe continentul european”, precizează autorul.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.