ROMÂNIA BREAKING NEWS

100 milioane de euro pentru a nu se apropia R. Moldova de UE

Declarație! Putin dă 100 MILIOANE DE EURO pentru a impiedica apropierea Republicii Moldova în Uniunea Europeană !

Peste o sută de milioane de euro ar fi fost oferiți de regimul de la Kremlin pentru deturnarea apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană. Așa susține cunoscutul scriitor Nicolae Dabija întrun editorial publicat în săptămânalul “Literatura și Arta”.

“Banii pentru „revolta poporului” din Republica Moldova contra intrării noastre în Uniunea Europeană și pentru aderarea noastră la Uniunea Gulagurilor, inițiată de Putin, Nazarbaev și Lukașenko, peste o sută de milioane de euro, sunt direcționați de către Federația Rusă prin conturile unui miliardar rus, Aleksandr Beleaev, către beneficiarii Renato Usatâi, Mark Tkaciuk, Igor Dodon ș.a., care trebuie să recurgă la tot ce le trece prin minte, inclusiv la „revolte armate”, doar ca să împiedice intrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană”, scrie Nicolae Dabija în editorialul citat.

„Putin își dă seama că fără Ucraina și Republica Moldova Federația Rusă devine un stat asiatic, iar așa-zisa Uniune Euroasiatică e una mai degrabă musulmană, așezată doar cu o margine a ei pe continentul european”, precizează autorul.