ROMÂNIA BREAKING NEWS

„10 ani de la aderarea României și Bulgariei la Uniunea Europeană” Conferință la București

„10 ani de la aderarea României și Bulgariei la Uniunea Europeană” Conferință la București

Reprezentanţa Comisiei Europene în România organizează, la București, o conferință de presă dedicată prezentării rezultatelor sondajelor de opinie privind cei 10 ani de la aderarea României și Bulgariei la Uniunea Europeană, informează romaniabreakingnews.ro citând un comunicat al ec.europa.eu  Evenimentul va avea loc luni, 27 noiembrie, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene, în sala Nicolae Titulescu (str. Vasile Lascăr, nr. 31, et.1, București).

Potrivit organizatorilor, Conferința va fi transmisă în direct, în pagina de Facebook a Reprezentanţei Comisiei Europene în România , începând cu ora 10.00.

Legătură acces aici: https://www.facebook.com/reprezentanta.comisiei.europene.in.romania/

Agenda evenimentului cuprinde Prezentarea rezultatelor sondajelor de opinie, respectiv Cuvântul de deschidere și prezentare a rezultatelor sondajului de opinie din România – dna Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România și prezentarea rezultatelor sondajului de opinie din Bulgaria (mesaj video) – dl. Ognian Zlatev, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în Bulgaria

Partea a două a conferinței este dedicată discuțiilor,  interpretărilor și sesiunii de întrebări și răspunsuri, la care vor participa dl. Victor Negrescu, ministrul-delegat pentru afaceri europene, Guvernul României și dl. Laurențiu Ștefan, consilier prezidențial, Departamentul Politică Internă, Administrația Prezidențială.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: