ROMÂNIA BREAKING NEWS

10.500 de bucureșteni sunt testați pentru COVID-19 pe Stadionul Național

10.500 de bucureșteni sunt testați pentru COVID-19 pe Stadionul Național

Începând cu data de 25 mai, a fost demarat proiectul de testare a anticorpilor la COVID-19 pe un eșantion de 10.500 de bucureșteni din toate sectoarele, a anunțat primarul general al capitalei, Gabriela Firea. Potrivit anunțului  dat de Primărie, testele se vor realiza pe Arena Națională, cu respectarea tuturor reglementărilor internaționale în domeniu.

În ceea ce privește proiectul de testare gratuită a celor care doresc să afle dacă sunt contaminaţi sau nu cu noul coronavirus Gabriela Firea a precizat că aproape 8 mii de locuitori ai Bucureștiului s-au înscris pe platforma pusă la dispoziție de municipalitate. Într-o primă etapă sunt disponibile 11.000 de test./pvelisar

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: