ROMÂNIA BREAKING NEWS

Sondaje falsificate în RM? Politicianul care a “investit” sume mari pentru a ieși bine în sondajul preferințelor electorale din RM

Sondaje falsificate în RM? Politicianul care a “investit” sume mari pentru a ieși bine în sondajul preferințelor electorale din RM

Presa de la Chișinău a fost plină astăzi (23-24 februarie) de cifre prezentate de CBS-AXA, compania care susține că a realizat din resursele sale un sondaj de tip omnibus, însă nimeni nu s-a interesat de ce i-ar trebui unei companii private să cheltuiască banii proprii pentru a realiza o cercetare sociologică, informează romanibreakingnews.ro citând Info Moldova.

sondaj2_10034200 Potrivit surselor Info Moldova, acest sondaj a avut un finanțator care a “investit” sume mari pentru a ieși bine și nu doar la un compartiment dar absolut la toate în care era posibil, scrie politics.md.

Dacă aruncă cineva doar un ochi peste rezultate poate înțelege din prima cine are de câștigat. Este vorba de politicianul Renato Usatîi, cel care a fondat și un partid, spunându-i al “Nostru”. Surse sigure susțin că sondajul a fost făcut la comanda lui Usatîi și Victor Țopa prin intermediul Platformei Demnitate și Adevăr. Usatîi a plătit bani grei pentru acest sondaj nu doar pentru a-și resuscita imaginea, dar și pentru a se răzbuna pe Igor Dodon, liderul PSRM, care deși oficial îi este partener politic, dar de facto îl consideră cel mai mare rival, pentru că ambii pretind la același electorat.

Din câte se spune, în formula magică, participă și Victor Țopa, iar următorul sondaj de acest gen ar trebui să scoată Platforma Demnitate și Adevăr în fața socialiștilor.

Faptul că sondajul a fost plătit de Usatîi, o demonstrează toate datele relevante – Usatîi este primul și la încredere și în calitate de candidat la funcția de președinte și eventual viitor președinte, partidul său e primul și la încredere și la intenție de vot. Vorba veche: “numai la “prognoz pogodî” nu apare Usatîi”.

Apropo, chiar primarul de Bălți se lăuda la o emisiune TV cu relația sa de prietenie cu directorul CBS-AXA, Ion Jigău. Iar despre proveniența banilor, probabil nimeni nici nu-și pune problema. Toți cunoaștem că Renato Usatîi este proiectul unor cercuri de la Moscova, potrivit unor surse, e vorba chiar de mafia rusă, care sunt interesate să destabilizeze situația din Republica Moldova.

Citiți și 

,

Cum l-a luat gura pe dinainte pe Renato Usatîi! „Clarvăzătorul” Usatîi știa dinainte rezultatele sondajului din RM!

Publicat de romaniabreakingnews.ro  –  Politicianul care a “investit” sume mari pentru a ieși bine în sondajul de astăzi

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: