ROMÂNIA BREAKING NEWS

Revoluționara Terapie Subliminală, unică în România! Cum ne putem folosi de Inteligența Superioară pentru o viață fericită?

Terapia Subliminală s-a dovedit a fi extrem de eficientă atât în tratarea a numeroase afecțiuni, cum ar fi: blocaje emoționale, frici, fobii, anxietate, insomnie, stări de depresie, dureri și disfuncții psihosomatice, etc. sau pur și simplu pentru a atinge potențialul și succesul maxim, prin armonizarea resurselor interioare, prin conlucrarea cu centrul ființei
Revoluționara Terapie Subliminală, unică în România! Cum ne putem folosi de Inteligența Superioară pentru o viață fericită?

            Specialiștii susțin că au descoperit și au aplicat cu succes o metodă revoluționară care ne ajută să apelăm la partea centrală a ființei noastre, cunoscută drept Centrum (sau Inteligența Superioară), element care se află în spatele tuturor reușitelor noastre, ideilor, dorințelor și experiențelor cele mai înalte despre viață.

            Această metodă poartă numele de Terapie Subliminală, cunoscută și ca Tehnica Centrum, și reprezintă unprocedeu prin care putem obține o colaborare eficientă între resursele noastre interioare, între inteligența și conștiința noastră profundă, astfel încât să scoatem la suprafață experiențele noastre cele mai frumoase din viață și să le retrăim în viitor. Revoluționara tehnică a fost adusă publicului din România de Asociația Română de Hipnoză, după mai multe conferințe și ateliere de lucru susținute de specialiștii români în Statele Unite ale Americii, fiind “importată” direct de la autorul ei, Dr. Ed Yager.

Terapie Subliminală se bazează pe principiul conform căruia personalitatea umană este alcătuită din mai multe aspecte sau fațete, iar toate acestea sunt controlate de o parte centrală care a fost denumită generic „Centrum”. În timpul ședinței, rolul unui specialist este să se conecteze la această parte centrală și să îl ajute pe client să își angajeze inconștientul pentru a descoperi cauzele problemelor, indiferent că sunt de ordin fizic, emoțional, intelectual sau comportamental, pentru ca apoi să le rezolve, prin re-cadrare și re-condiționare.

Angela Nutu

Angela Nutu

“Partea cea mai frumoasă a Terapiei Subliminale este că, odată ce a fost învățată și experimentată de mai multe ori, poate fi reprodusă, oricând dorim, cu sau fără ajutorul unui specialist. Tehnica se folosește de o abilitate mentală specială pe care fiecare dintre noi o avem: imaginația. Terapia Subliminală s-a dovedit a fi extrem de eficientă atât în tratarea a numeroase afecțiuni, cum ar fi: blocaje emoționale, frici, fobii, anxietate, insomnie, stări de depresie, dureri și disfuncții psihosomatice, etc. sau pur și simplu pentru a atinge potențialul și succesul maxim, prin armonizarea resurselor interioare, prin conlucrarea cu centrul ființei”, declară Angela Nuțu, vicepreședintele Asociației Române de Hipnoză.

Pentru a elucida adevăratul sens și scop al Terapiei Subliminale ca proces terapeutic și pentru a populariza cât mai mult această știință și artă terapeutică și de dezvoltare personală, Asociația Română de Hipnoză, în parteneriat cu Pro Succes Training, a lansat proiectul “Puterea Minții”, adresat atât formării viitorilor specialiști în domeniu, cât și publicului larg. Acest proiect conține programe specializate de formare în tehnici inovatoare de lucru cu forța extraordinară a subconștientului, cum ar fi Terapia Resurselor, Terapia Subliminală sau Training Profesional de Hipnoză. Puteți afla mai multe informații despre Terapia Subliminală de pe pagina sa de prezentare: http://www.prosuccesstraining.ro/product/formare-terapia-subliminala/

Angela Nuțu este unul dintre cei mai cunoscuți și bine pregătiți traineri din România și vicepreședinte al Asociației Române de Hipnoză Experiență de peste 10 ani în domeniul comunicării și al instruirii adulților și de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului și al afacerilor.Membru Fondator al Asociației Române de Coaching,  Formator acreditat ANC, Trainer acreditat NLP, Trainer acreditat Metoda Centrum.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: