ROMÂNIA BREAKING NEWS

R: Moldova! Dodon amenință cu o campanie împotriva unioniștilor imediat după sărbătorile de iarnă!

R: Moldova! Dodon amenință cu o campanie împotriva unioniștilor imediat după sărbătorile de iarnă!

Liderul Partidului Socialiștilor din Moldova, Igor Dodon, spune că, imediat după sărbătorile de iarnă, aceștia vor da startul unei campanii îndreptate împotriva unioniștilor. Declarațiile au fost făcute pentru jurnaliști în incinta Parlamentului, pe 10 decembrie.

Cu ce ocazie vă băgați cu așa chestii. Eu nu mai spun că vă bateți joc de copiii noștri și că promovați deschis unionismul. Vreți să o luați în cap, o s-o luați. Acest lucru nu se permite, noi suntem stat independent Republica Moldova. După sărbătorile de iarnă vom demara o campanie împotriva unioniștilor”, a declarat Dodon.

Socialiștii au cerut în plenul Legilativului ca ministrul Educației să fie audiat în Parlament. Potrivit acestora, în ultima perioadă în programul educațional sunt utilizate simboluri de stat străine și se promovează alte valori decât cele naționale.

Conform unui ordin, în instituțiile școlare au fost repartizate harta României Mari, drapelul altui stat și alte materiale propagandistice”, a declarat deputatul Vlad Bătrîncea.

Totodată, deputatul socialist acuză Ministerul Educației că angajarea cadrelor didactice ar fi făcută pe criterii politice.

Inițiativa socialiștilor nu a fost susținută de către fracțiunile parlamentare informează today.md citat de romaniabreakingnews.ro

Redacția Romania Breaking News aminteste ca azi a avut loc un Gest extrem antiromânesc! Harta României Mari ruptă în Parlamentul R. Moldova de antiromânul Vlad Bătrîncea – deputat socialist

https://romaniabreakingnews.ro/video-gest-extrem-antiromanesc-harta-romaniei-mari-rupta-in-parlamentul-r-moldova-de-antiromanul-vlad-batrincea-deputat-socialist/

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: